BRAINSTER - презентација Архива

Статии со клучен збор: презентација

Што сѐ можете да направите со Illustrator?

Illustrator е векторска програма која има навистина голема примена во графичкиот дизајн. Ова се неколку работи кои можеби не сте знаеле дека можете да ги направите во…

Креирајте ја совршената презентација!

Изработката на профи презентација во која содржината одлично ќе се вклопи со одбраниот дизајн бара време и креативни вештини. За да не трошите време и нерви, ви го…

Како треба да изгледа еден оптимален Pitch Deck?!

Сигурно досега сте слушнале многу пати за важноста која ја игра pitch deck презентацијата во светот на стартапите, но најпрвин накратко за нив. Pitch deck-овите се…