BRAINSTER - прашање Архива

Статии со клучен збор: прашање

Како да го одговориш најтешкото прашање кое ќе ти го постават на интервју за работа

Тешка е трката за најкомплицирано прашање кое работодавците го поставуваат при интервјуто за вработување, се чини како да ги селектираат според правилото - кое е…

Заедница за стартапи

Собирате храброст да отворите свој старт-ап, меѓутоа имате еден куп прашања кои не знаете каде да ги адресирате? Или пак сакате да помогнете некому со тоа што…