BRAINSTER - платформа Архива

Статии со клучен збор: платформа

kurs za wordpress

Дали можеш да се потпреш на WordPress?

WordPress е големо име во онлајн светот. Освен што е водечки контент менаџмент систем, исто така е јадро на интернет индустријата. Моментално 39% од светските сајтови кои…

Од курс за програмирање до сопствена компанија

Чест ни е што од првиот курс на Brainster, може да се пофалиме дека "учениците станаа подобри од инструкторите“. Кога ќе започнеш курс од Brainster ја имаш целосната поддршка…

kariera i vrabotuvanje, najdi rabota, kako da najdam rabota, kako da se vrabotam,

Brainster Кариера – платформа за кариера и вработување

Која е целта на Brainster? Главната цел на Brainster е да им овозможи на луѓето да ja најдат и добијат работата која ја посакуваат. Токму затоа, покрај курсевите и академиите…

Платформа за женски патувачки авантуристи

За денешниот Производ на денот решивме да ви ја претставиме Magpie – онлајн платформа за девојки и жени кои патуваат и се заинтересирани да запознаат девојки…