BRAINSTER - Планови за 2016 Архива

Статии со клучен збор: Планови за 2016

Brainster за заедницата во 2016!

Со прекорачување во Новата 2016, сите погледнуваме во деновите зад нас за да видиме што се сме направиле изминатата година. Така и ние, тимот на Brainster, во текот на цела…