BRAINSTER - пауза Архива

Статии со клучен збор: пауза

Како начинот на кој правиш пауза за ручек може да и влијае на твојата кариера

Јадењето на сендвич со едната рака додека со другата скролаш низ мејловите нема да и помогне на твојата продуктивност. Напротив. Време е да размислиш за начинот на…