BRAINSTER - патување Архива

Статии со клучен збор: патување

Заштедете пари при секое патување

Колку пати сте имале потреба да испратите пратка до некоја дестинација, но сте се откажале поради високите трошоци за транспорт? Или пак сте посакале да…

Платформа за женски патувачки авантуристи

За денешниот Производ на денот решивме да ви ја претставиме Magpie – онлајн платформа за девојки и жени кои патуваат и се заинтересирани да запознаат девојки…

Патувај како агентот 007. “Производ на денот #8”

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…