BRAINSTER - паметен телефон Архива

Статии со клучен збор: паметен телефон

Ravean: Јакна што ве грее и го полни вашиот паметен телефон – Производ на денот #19

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…