BRAINSTER - организација Архива

Статии со клучен збор: организација

Дали знаеш како да бидеш сам свој директор?

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Во времето на стартапи и фриленс работење, сосем е возможно да дојдеш во ситуација во која ќе бидеш…

Како до поефективни состаноци?

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Како да го користите Evernote за професионални цели – “Стартап алатки #4”

Стартап Алатки #4 "Стартап алатки" е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со корисни алатки кои можат да ги…