BRAINSTER - онлајн маркетинг Архива

Статии со клучен збор: онлајн маркетинг

Што е “side project” и како да го искористиш најдобро?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

petar ninovski

Што ќе научиш на курсот за Дигитален Маркетинг со Петар Ниновски?

Сега кога 90% oд бизнисите се онлајн, прашањето е: како да се издвоиш од останатите? Без разлика дали си маркетер, студент, или имаш свој бизнис, на Курсот за Дигитален…

контент маркетинг, content marketing, marketing, маркетинг

Зошто ти треба контент маркетинг?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

контент маркетинг

Контент маркетинг како неизбежна стратегија

Контент маркетинг е пристап кој значи создавање и ширење на значајна и вредна содржина за твојата публика со надеж дека ќе поттикне повисок степен на…

дигитален маркетинг

Дигитален говор на телото – иднината на добрата конверзија!

Маркетингот и продажбата денес треба да бидат фокусирани единствено на потенцијалниот купувач - што тој сака, што му треба и кога е спремен да го добие тоа. На некој…

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…

kbjk, jgyuih

Најкреативните онлајн кампањи во 2015 година

Иако Facebook, Twitter и Pinterest се најпосетените социјални мрежи од страна на сите маркетери, последната година-две, многу познати брендови се свртеа кон "помладите"…

курс за дигитален маркетинг

Дигитален Маркетинг 101: Зголемете ја интеракцијата на Facebook

Овој текст е дел од серијалот на текстови за Дигитален Макретинг кој ќе се изучува на курсот за Онлајн Маркетинг - Научи со работа на реален проект. Ќе се работи на…

4 чекори до ефективна content marketing стратегија

Сигурно до сега имате слушнато за content marketing. Можеби и сте имале неколку обиди за нејзина апликација за потребите на вашиот бизнис. Но, во најголемиот дел од…