BRAINSTER - обуки во скопје Архива

Статии со клучен збор: обуки во скопје

obuki vo skopje

Нови Pop-up курсеви: Дојди на курс (на кафе) и научи 1 вештина за 1 ден

Денес ги лансираме еднодневните Pop-up курсеви, на кои можеш да научиш 1 вештина за 1 попладне. Дигиталната ера расте со брзо темпо, па решивме да воведеме нов концепт -…

Петар Лазаров – инструктор за Продажба на Академијата за дигитален маркетинг

Петар Лазаров е еден од главните виновници за успехот на MAMAS ајварот на интернационалниот пазар. Тој е ко-основач на Македонија-Експорт и ко-автор на книгата Tip of the…