BRAINSTER - обука Архива

Статии со клучен збор: обука

Што е “side project” и како да го искористиш најдобро?

Овој текст е дел од серијата 52 бесплатни лекции за Дигитален маркетинг напишани од експерти. Регистрирај се и добивај по една лекција неделно, директно во твоето…

dani janev

Дани Јанев – Инструктор на курсот за лого дизајн!

Во Brainster, главна тема на разговор ни се дигиталните вештини. Kога одлучуваме да поставиме курс, секогаш се прашуваме: Што треба да научат тие што сакаат да се во тек…

Iva Dujak

Ива Дујак од Skopje Casual: Курс за Блогирање во Brainster

Ива Дујак од Skopje Casual и од Brand Union ја одбравме како најдобриот инструктор за Курсот за Блогирање во Brainster. Покрај тоа што е блогерка веќе неколку години, работи како…

маркетинг

Онлајн маркетинг курс – што научивме?

Онлајн маркетинг - Научи со работа на реален проект беше уште еден успешен курс кој го организиравме со неколку повторувања. Секој од учесниците имаше можност сам…

Зошто треба да научите Adobe Illustrator?

Секој дизајнер користи различни програми за креирање на своите графички решенија, меѓутоа верувале или не, постојат графички дизајнери кои сеуште не работеле во…

Storytelling и како да пишувате за странски медиум (part 2)

Креативност провлечена низ уморните мисли од крајот на денот. Потреба за будење од зимски сон со идеи споделени подалеку од сопствените четири ѕида. За момент,…

Storytelling и како да пишувате за странски медиум

Раскажувам, значи постојам - Владимир Мартиновски Во човековата природа е да ги раскажуваме нештата што ги доживуваме. А од перцепцијата и од искуството на…