BRAINSTER - обука за wordpress Архива

Статии со клучен збор: обука за wordpress

Зошто е време сега да научиш WordPress

The power is in the numbers а истите се во полза на WordPress. Скоро една третина од сите интернет страници кои функционираат во моментов се направени во WordPress, а како платформа за…

obuka za wordpress

Антоние Димовски – Нашиот инструктор за WordPress

Совладувањето на WordPress го препорачува на сите кои имаат неостварена бизнис идеја, претприемачи, дигитални маркетери, SEO специјалисти, бизнис аналитичари,  и се…

kurs za wordpress

Антоние Димовски: Од идеја до комплетно функционален сајт

Тука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да го совладаш бeз учење или познавање на програмски јазик.…

kurs za wordpress

4 причини зошто дa избереш WordPress

Знаеш дека ти треба веб-страна за твојот бизнис, но не знаеш како да ја направиш, или веќе имаш готов сајт, но не можеш да се снајдеш за самостојно да го уредуваш.…

kurs za wordpress

Соња од курсот за WordPress: графички дизајн vs. веб дизајн

Соња Јанковиќ работи во областа на графички дизајн, а еден од чекорите кој го направи за да работи како дизајнер на веб страни беше курсот за WordPress. Kако една од…