BRAINSTER - обука за пр Архива

Статии со клучен збор: обука за пр

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска: PR-от трансформира бизниси

Односите со јавноста не е нешто на кое се почнува да се работи кога компанијата ќе западне во кризна ситуација. Елена Ристовска ни е инструкторка на курсот за PR и…