BRAINSTER - обука за програмирање скопје Архива

Статии со клучен збор: обука за програмирање скопје

obuka za programiranje skopje

Един: Од почетник до full-stack програмер за 20 недели

Един Смајовиќ е програмер чија приказна сакаш да ја прочиташ. Откако помина низ Академијата за Web програмирање, се трансформираше од почетник во full-stack девелопер…