BRAINSTER - обука за односи со јавноста Архива

Статии со клучен збор: обука за односи со јавноста

obuka za odnosi so javnosta skopje

Елена Дамњановска – Искуство од курсот за Public Relations

Како еден маркетинг менаџер може да примени PR стратегија во своето работење? За сите што немавте идеја, Елена Дамњановска ќе го сподели нејзиното искуство по…

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска: PR-от трансформира бизниси

Односите со јавноста не е нешто на кое се почнува да се работи кога компанијата ќе западне во кризна ситуација. Елена Ристовска ни е инструкторка на курсот за PR и…