BRAINSTER - обука за ексел Архива

Статии со клучен збор: обука за ексел

obuka za excel skopje

Љупка Ивановска: Од учење Excel никогаш доста

Низ нашите курсеви поминуваат ентузијасти кои имаат големи планови за својата кариера и иднина. Ништо поразлична не е Љупка Ивановска која ќе ви го долови…

Kurs za Excel

Успешна приказна: Стефан и Дамјан се Brainster-и на месецот

До сега низ Brainster поминаа многу учесници: 2300 да бидеме попрецизни и бројката секој ден се зголемува. Секоја група е комплетно различна од претходната, а нас никогаш…