BRAINSTER - нотес Архива

Статии со клучен збор: нотес

Нотес за 21-от век: Rocketbook Wave – производ на денот #9

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…