BRAINSTER - мотори Архива

Статии со клучен збор: мотори

Skully – за безбедно и интересно возење на мотор – производ на денот #17

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…