BRAINSTER - мотивација Архива

Статии со клучен збор: мотивација

Какви чекори можеш да преземеш за да го мотивираш твојот тим?

За да го мотивираш твојот тим потребно е на членовите да им понудиш нешто повеќе од плата и денови за одмор. Добриот проект и продукт менаџер мора да знае како да…

10 начини да инспирирате иновативност кај студентите

Зборот иновации, е често споменуван и истражуван, но сепак иновативното размислување претставува еден од покомпликуваните концепти во образовниот систем.…

Наградете ги Вашите вработени – Уникатна програма за мотивација на Brainster

Во последниве години, фокусот на работното место е позициониран на признавањето, наградувањето и ангажманот. Ова не е само за тоа како да се привлечат и задржат…

70.000 долари за секој вработен – мотивација?

Звучи предобро за да е вистинито! На 13 Април 2015 година, Ден Прајс - основач и извршен директор на Gravity Payments компанија за процесирање на плаќања со платежни картички…

Како да останете фокусирани додека работите?

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…