BRAINSTER - мотивациско писмо Архива

Статии со клучен збор: мотивациско писмо

Како да го преживееш тест периодот од 3 месеци при вработување

Го напиша совршеното мотивациско писмо, склопи феноменално CV и беше одличен на интервјуто за работа. Честитки, но не заборавај дека твоето вработување не завршува…

Најчести грешки при пишувањето на мотивациско писмо

Доколку ова е првиот твој обид за вработување, сигурно го чувствуваш притисокот кој со себе го носат CV-то и мотивациското писмо. Да, твоето резиме е неверојатно…

Совети за пишување на совршеното CV, втор дел

Минатиот пат успеавме да го зголемиме притисокот околу составување на добро резиме, за после само вешто да го разбиеме со доза добри совети. Овој пат продолжуваме…