BRAINSTER - модуларен Архива

Статии со клучен збор: модуларен

Запознајте го првиот модуларен паметен часовник: BLOCKS – Производ на денот #14

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…