BRAINSTER - мобилна фотографија Архива

Статии со клучен збор: мобилна фотографија

Сега можете да принтате фотографии директно од вашиот мобилен телефон – “Производ на денот #1”

„Производ на денот“ е серија од микро постови создадени со цел да ги запознаеме македонските иноватори и стартапи со интересните технолошки достигнувања кои…