BRAINSTER - млади невработени Архива

Статии со клучен збор: млади невработени

Младите, едукацијата и невработеноста – класична лекција за Македонија директно од Африка!

Едукацијата, односно образованието, е патот до можноста за подобар живот. Во денешниот капиталистички систем, најголемиот дел од нас завршуваат или се трудат да…