BRAINSTER - менаџмент на задачи Архива

Статии со клучен збор: менаџмент на задачи

CloudTasks – доколку навистина сакате да видите како да ги завршите работите – Стартап алатка #13

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…