BRAINSTER - маркетинг според локација Архива

Статии со клучен збор: маркетинг според локација

Таргетирајте корисници според нивната локација – “Маркетинг алатка #1“

Ставете се себеси во следнава ситуација. Сопственик сте на мала пекара во близина на Архитектонскиот факултет во Скопје. Најголем дел од клиентите ви се локалните…