BRAINSTER - маркетинг скопје Архива

Статии со клучен збор: маркетинг скопје

marketing skopje

Марија Секуловиќ: Маркетер на неделата

Еднаш неделно ќе издвојувам еден маркетер од Академијата за дигитален маркетинг кој сработил добар проект. Овој пат, запознај ја Марија Секуловиќ - ретко…