BRAINSTER - маркетинг работилница Архива

Статии со клучен збор: маркетинг работилница

Никола Стоилковски работи како програмер на 20 години!

Никола ни се погоди во Brainster како сонце за викенд – совршено. Има 20 години и сакаше да стане програмер за пократко време отколку што дозволува формалното…