BRAINSTER - маркетинг експерт Архива

Статии со клучен збор: маркетинг експерт

Сара Ацевска: A marketing star is born

Сара Ацевска е дизајнерка која реши да воведе нова димензија на нејзината професија: маркетинг.  За скоро сѐ има маркет нели? :) Ја издвојуваме како една од…