BRAINSTER - маркетер Архива

Статии со клучен збор: маркетер

akademija za digitalen marketing

Тина од Академијата за маркетинг се вработи во Vrootok

Приказната на Христина Ефинска е уште еден доказ дека можеш да ја смениш кариерата доколку доволно се посветиш. Се запиша на Академијата за дигитален маркетинг за…

akademija za marketing

Како да се вработиш како маркетер?

Овој текст е дел од серијата бесплатни лекции од Brainster во категоријата Маркетиnг. Регистрирај се за уште 60 бесплатни лекции за Маркетинг, UX/UI Design, Project Management, Growth…