BRAINSTER - Курс за PR Архива

Статии со клучен збор: Курс за PR

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска од Vip – Нашиот инструктор за Public Relations

Луѓето повеќе не купуваат услуги, поради услугата. Купуваат услуги поради приказната, магијата, цврстите односи кои ги градиш со нив. PR-от не треба да го гледаш…

Kurs za PR

Запознај ја Елена Ристовска, новата Brainster-ка за PR!

Порастот на влијанието на социјалните медиуми  го направи комуницирањето на твојата приказна и порака навистина комплицирано. Модерните односи со јавноста…