BRAINSTER - курс за photoshop Архива

Статии со клучен збор: курс за photoshop

Photoshop 101: Осветлување и контраст

Веќе знаеш дека Photoshop е програма која денес се користи во секоја индустрија, секоја компанија, секој проект. Новиот Курс за Adobe Photoshop CC е наменет за секој што сака да…

курс за графички дизајн

Бои и емоции – водич за секој дизајнер

Иако насловот посочува дека овој текст е наменет за секој дизајнер, добро е  секој да има во предвид како одредена боја има влијание врз конкретна ситуација или…

Курс Photoshop за почетници – видете што работевме

Во текот на оваа година се одржаа неколку курсеви Photoshop за почетници кои ги посетија повеќе од 100 учесници. Погледнете што се учеше и си поминувавме на овој курс:…