BRAINSTER - курс за facebook рекламирање Архива

Статии со клучен збор: курс за facebook рекламирање

5 почетнички грешки за Facebook рекламирање

Над две милијарди луѓе имаат свој Facebook профил во 2019 година. Доколку си и ти дел од 92% на дигитални маркетери кои користат Facebook, тогаш оваа кратка статија е за тебе.…

Дино Хоџиќ – Инструктор за Facebook и Instagram рекламирање

Веќе секој мал или голем бизнис е преместен онлајн. Но, вистината е дека треба да се работи на правилно водење на најпопуларните социјални мрежи, затоа што таму се…