BRAINSTER - курс за excel скопје Архива

Статии со клучен збор: курс за excel скопје

kurs za excel

Игор Темелков: Со Microsoft Excel до едноставна анализа на податоци

Секогаш спремен за учење и истражување на нови работи, Игор Темелков беше дел од минатиот интензивен курс за Microsoft Excel. Kакво беше неговото искуство? Здраво Игор,…

kurs microsoft excel

4 прашања со Кристина од курсот за Microsoft Excel

Кристина беше дел од нашиот интензивен курс за Microsoft Excel во Brainster. Како личност што постојано работи на своите вештини, го споделува искуството и ни кажува како се…