BRAINSTER - курс за продажба Архива

Статии со клучен збор: курс за продажба

obuka za prodazba

Александра Томевска oд курсот за Продажба со Петар Лазаров

Пресреќни сме кога млади индивидуалци како Александра Томевска ги користат практичните вештини и неформалните техники на учење за напредување во кариерата. Како…

Петар Лазаров – инструктор за Продажба на Академијата за дигитален маркетинг

Петар Лазаров е еден од главните виновници за успехот на MAMAS ајварот на интернационалниот пазар. Тој е ко-основач на Македонија-Експорт и ко-автор на книгата Tip of the…