BRAINSTER - курс за онлајн маркетинг Архива

Статии со клучен збор: курс за онлајн маркетинг

petar ninovski

Што ќе научиш на курсот за Дигитален Маркетинг со Петар Ниновски?

Сега кога 90% oд бизнисите се онлајн, прашањето е: како да се издвоиш од останатите? Без разлика дали си маркетер, студент, или имаш свој бизнис, на Курсот за Дигитален…

online marketing skopje

Запознај ја Ангела од блогот Nowadays

Иден маркетер кој е во подем, Ангела Младеноска ќе ни сподели како Курсот за Онлајн Маркетинг ја инспирираше да започне свој блог и да се посвети на дигиталниот…