BRAINSTER - курс за односи со јавност Архива

Статии со клучен збор: курс за односи со јавност

obuka za odnosi so javnosta

Елена Ристовска од Vip – Нашиот инструктор за Public Relations

Луѓето повеќе не купуваат услуги, поради услугата. Купуваат услуги поради приказната, магијата, цврстите односи кои ги градиш со нив. PR-от не треба да го гледаш…