BRAINSTER - курс за лого дизајн Архива

Статии со клучен збор: курс за лого дизајн

Емануел од NewMediaMK: Изработив сопствено лого од почеток до крај

Побарувачката за дизајнери на пазарот на труд е поголема од било кога. Со Емануел се дружевме на минатиот Курс за Лого Дизајн и своето искуство ќе го пренесе на оние…

logo dizajneri dani janev

Што кажува логото за твојот бренд?

 Освен што гради препознатливост и треба да изгледа убаво, логото на една компанија е многу повеќе од тоа. Преголема одговорност за еден дизајн! На новиот курс за…

dani janev

Дани Јанев – Инструктор на курсот за лого дизајн!

Во Brainster, главна тема на разговор ни се дигиталните вештини. Kога одлучуваме да поставиме курс, секогаш се прашуваме: Што треба да научат тие што сакаат да се во тек…