BRAINSTER - курс за ексел Архива

Статии со клучен збор: курс за ексел

kurs za excel

Игор Темелков: Со Microsoft Excel до едноставна анализа на податоци

Секогаш спремен за учење и истражување на нови работи, Игор Темелков беше дел од минатиот интензивен курс за Microsoft Excel. Kакво беше неговото искуство? Здраво Игор,…

microsoft-excel-skopje

Илија Каниковски: Што научив на курсот за Microsoft Excel?

Aлександар Ѓурчиноски, еден од нашите инструктори, секогаш ни ги препорачува најактивните и посветени учесници од неговите курсеви. Решивме да го прашаме Илија…

лекции

Лекции од искусните: Што мора да знае секој претприемач

Фактот што ги избра бизнис лекциите значи дека веројатно размислуваш да започнеш свој бизнис или веќе го имаш започнато. Всушност и не е важно дали лансираш…