BRAINSTER - курс за дигитален ПР Архива

Статии со клучен збор: курс за дигитален ПР

kurs za digitalen PR

Дигиталниот PR треба да биде дел од твојот маркетинг буџет

Твојот бизнис нуди супер продукт, но прашањето е како замислениот таргет да стигне до него. Каква тактика користиш за да го зголемиш твоето онлајн присуство?  Eдна…