BRAINSTER - курс за графички дизајн Архива

Статии со клучен збор: курс за графички дизајн

Курс за Illustrator

Научи да црташ коала во Adobe Illustrator

Кој не би сакал да знае како се црта коала во Illustrator? 1. Креирање на главата Чекор 1 Креирај нов документ со димензии 600 x 600 px. Притисни OK. Одбери Window > Tools, каде што ќе…

Што сѐ можете да направите со Illustrator?

Illustrator е векторска програма која има навистина голема примена во графичкиот дизајн. Ова се неколку работи кои можеби не сте знаеле дека можете да ги направите во…

Зошто треба да научите Adobe Illustrator?

Секој дизајнер користи различни програми за креирање на своите графички решенија, меѓутоа верувале или не, постојат графички дизајнери кои сеуште не работеле во…