BRAINSTER - курс за графички дизајн скопје македонија Архива

Статии со клучен збор: курс за графички дизајн скопје македонија

dani janev

Дани Јанев – Инструктор на курсот за лого дизајн!

Во Brainster, главна тема на разговор ни се дигиталните вештини. Kога одлучуваме да поставиме курс, секогаш се прашуваме: Што треба да научат тие што сакаат да се во тек…