BRAINSTER - криптовалути Архива

Статии со клучен збор: криптовалути

martin mihajlov

Проф. Д-р Мартин Михајлов го држи курсот за Bitcoin и криптовалути

За да дознаеш зошто криптовалутите се толку посебни мора да разбереш како функционираат и од технички и од економски аспект. Запознај го Мартин, инструктор на…