BRAINSTER - кодирање Архива

Статии со клучен збор: кодирање

WordPress за почетници

WordPress за почетници

WordPress за почетници : ова е едно од оние нешта кои колку повеќе ги учиш, толку помалку ги знаеш. Во последните неколку години многу се употребува и е неопходно да го…

knigi za marketing dizajn kodiranje biznis programiranje

Brainster ти препорачува книги за маркетинг, бизнис, дизајн и кодирање #7

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: History of Modern Design  од David Raizman Design Studies: A Reader од Hazel Clark и…

http://www.brainster.io/blog-post

Brainster ти препорачува книги #6

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: The Industrial Design Reader од Carma Gorman Design in the USA од Jeffrey…

brainster, браинстер, akademska kniga, академска книга, knigi za programiranje, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za pretpriemnistvo, книги за програмирање, книги за маркетинг, книги за претприемништво, книги за дизајн, препорачани книги, книжарница, книжара, knizara, knizarnica

Brainster ти препорачува книги #5

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за маркетинг, дизајн, кодирање или бизнис. 1. За дизајн: Vision in Motion од Laszlo Moholy-Nagy Geometry of Design од Kimberly Elam      …

Knigi za marketing, obuka za marketing, knigi za programiranje, obuka za programiranje, knigi za graficki dizajn, obuka za graficki dizajn, knigi za pretpriemnistvo, obuka za pretpriemnistvo

Brainster ти препорачува книги #4

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: Design as Art од Bruno Munari Drawing is Thinking од Milton Glaser        …

knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis

Brainster ти препорачува книги #2

Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. Книги кои можат да ти помогнат во патот до твојата кариера од…