BRAINSTER - книги Архива

Статии со клучен збор: книги

http://www.brainster.io/blog-post

Brainster ти препорачува книги #6

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: The Industrial Design Reader од Carma Gorman Design in the USA од Jeffrey…

brainster, браинстер, akademska kniga, академска книга, knigi za programiranje, knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za pretpriemnistvo, книги за програмирање, книги за маркетинг, книги за претприемништво, книги за дизајн, препорачани книги, книжарница, книжара, knizara, knizarnica

Brainster ти препорачува книги #5

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за маркетинг, дизајн, кодирање или бизнис. 1. За дизајн: Vision in Motion од Laszlo Moholy-Nagy Geometry of Design од Kimberly Elam      …

Knigi za marketing, obuka za marketing, knigi za programiranje, obuka za programiranje, knigi za graficki dizajn, obuka za graficki dizajn, knigi za pretpriemnistvo, obuka za pretpriemnistvo

Brainster ти препорачува книги #4

Brainster и Академска Книга ти препорачуваат неколку книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: Design as Art од Bruno Munari Drawing is Thinking од Milton Glaser        …

knigi za programeri, knigi za marketing, knigi za dizajn, knigi za kariera, kariera, vrabotuvanje

Brainster ти препорачува книги #3

Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. 1. За дизајн: The Creative Habit: Learn It and Use It for Life од Twyla Tharp и Mark Reiter…

knigi za dizajn, knigi za marketing, knigi za programiranje, knigi za biznis

Brainster ти препорачува книги #2

Brainster и Академска Книга за оваа зима ти препорачуваат книги за #Маркетинг #Дизајн #Кодирање или #Бизнис. Книги кои можат да ти помогнат во патот до твојата кариера од…

Како да ја изберам правилната кариера додека студирам?

Бескрајно слободно време, звучи супер! Додека си на факултет имаш толку слободно време што можеш да спиеш до 12, можеш да гледаш ТВ до 2 ноќеска, да излезете со…