BRAINSTER - клиенти Архива

Статии со клучен збор: клиенти

Конвертирајте ги новите клиенти во верни купувачи

Дали знаете што имаат заедничко хелп дескот кој го користите со софтверот за email-marketing и системот за customer-relationship менаџмент? Сите овие алатки ги содржат податоците…

Златно правило за продажба: познавајте ги вашите клиенти

Knowing your customer doesn't just mean knowing their company's goals. It means really knowing who they are, one human being to another. Harvey Mackay Колку добро ги знаете вашите клиенти? Дали ги знаете вашите клиенти…

За полесно донесување на одлуки – стартап алатка #17

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница каде што секој ќе може да учи и да сподели практични вештини. Ако ви се…

Затоа што сите имаме потреба од реални информации за однесувањето на клиентите – Стартап алатка #12

„Стартап алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…

Знаењето е моќ (и пари): Потпомогнете го вашиот e-commerce бизнис – маркетинг алатка #12

„Маркетиг алатка“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост,…