BRAINSTER - кариера Архива - Page 2 of 18

Статии со клучен збор: кариера

Моето Brainster искуство – Марко Николоски

Запознај го Марио Николоски – студент на нашата Академија за Software Testing, кој се реши да започне нова авантура и да изгради кариера во полето на Software Testing.   Име и…

Моето Brainster искуство – Стефан Мицковски

Запознај го Стефан Мицковски – студент на Академијата за дигитален маркетинг, кој сака постојано да учи нови работи и креативно да се изразува.   Студент: Стефан…

Ангела Поповска – Dream Team студент на Академијата за Data Science

Запознај ја Ангела Поповска – Dream Team студент на Академијата за Data Science за месец април 2023.   Име и презиме: Ангела Поповска По професија: Проектен асистент Академија:…

Андреј Јакимовски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање

Запознај го Андреј Јакимовски – Dream Team студент на Академијата за Full-Stack програмирање за месец април 2023.   Име и презиме: Андреј Јакимовски По професија: Data Entry Freelancer…

Миа – Ивана Митровска  – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси

Запознај ја Миа - Ивана Митровска  – Dream Team студент на Академијата за човечки ресурси за месец април 2023.   Име и презиме: Миа - Ивана Митровска По професија: Менаџер…

Елена Атанасовска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг

Запознај ja Елена Атанасовска – Dream Team студент на Академијата за дигитален маркетинг за месец април 2023.   Име и презиме: Елена Атанасовска По професија: Safety and afterhours…

Марта Манеска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн

Запознај ја Марта Манеска – Dream Team студент на Академијата за графички дизајн за месец април 2023.   Име и презиме: Марта Манеска По професија: Магистер по фармација…

Симона Трипуноска Поповска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management

Запознај ја Симона Трипуноска Поповска – Dream Team студент на Академијата за Project & Product Management за месец април 2023.   Име и презиме: Симона Трипуноска Поповска По…

Христина Младенова – Dream Team студент на Академијата за Software Testing

Запознај ја Христина Младенова – Dream Team студент на Академијата за Software Testing за месец април 2023.   Име и презиме: Христина Младенова По професија: Моден дизајнер…

Константин Вчков – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање

Запознај го Константин Вчков – Dream Team студент на Академијата за Front-End програмирање за месец април 2023.   Име и презиме: Константин Вчков По професија: Дипломиран…