BRAINSTER - искуство Архива

Статии со клучен збор: искуство

Добра пракса води до добра кариера

Собирајте совети за да донесете подобра одлука Со помош на советување и насочување на студентите,истите се обезбедуваат со потребните информации кои ќе им…

Како да ја изберам правилната кариера додека студирам?

Бескрајно слободно време, звучи супер! Додека си на факултет имаш толку слободно време што можеш да спиеш до 12, можеш да гледаш ТВ до 2 ноќеска, да излезете со…

Storytelling и како да пишувате за странски медиум

Раскажувам, значи постојам - Владимир Мартиновски Во човековата природа е да ги раскажуваме нештата што ги доживуваме. А од перцепцијата и од искуството на…