BRAINSTER - иновативен полнач Архива

Статии со клучен збор: иновативен полнач

Mu-pocket-size

Револуционерен полнач кој можете да го носите во вашиот џеб – производ на денот #13

„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори чија цел е да го модернизираaт образованието. Ако ви се…