BRAINSTER - идеја Архива

Статии со клучен збор: идеја

Како успешно да стартуваш свој бизнис

Овој текст е дел од серијата лекции „Како до успешна кариера 101“. Денес, повеќе од било кога, шансите се големи дека ќе се одлучиш да основаш свој стартап. И тоа нема…

Кога немаш ништо друго, инвестирај се себеси!

Ова е приказна за тоа како научив што е инвестирање на млади години - кога немав ништо друго. Мојата перцепција за успех беше да создадам нешто за себе, од нула.…