BRAINSTER - започнување Архива

Статии со клучен збор: започнување

Здраво, ние сме Brainster. Драго ни е што се запознаваме

Brainster е стартап кој започна да се развива на почетокот на оваа година а со работа започна на 16-ти Октомври, 2015. Нашата визија е да го претвориме градот во…